PortArthurRecruiter Since 2001
the smart solution for Port Arthur jobs

Associate Scientist - Lab documentation support

Company: Eurofins Scientific
Location: Nederland
Posted on: November 17, 2023

Job Description:

 • VoltijdsBeschrijving van het bedrijfEurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins ----n van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 62.000 medewerkers, verdeeld over 900 hypermodern laboratoria en is actief in 61 landen.PSS Insourcing Solutions (PSS) is een bekroonde oplossing voor farmaceutische bedrijven. Op verzoek van farmaceutische klanten levert PSS dedicated, gekwalificeerd en opgeleid Eurofins-personeel dat op de locatie van een klant werkt met behulp van faciliteiten, apparatuur, computersystemen, SOP's en methoden van de klant. Onze medewerkers werken aan een vooraf gedefinieerd project of activiteiten op de locatie van de klant. Wereldwijd werken er ongeveer 1.700 werknemers bij PSS. In Nederland krijg je ongeveer 100 enthousiaste collega's, verdeeld over vijf klantlocaties.We bieden je een loopbaan bij een wereldleider op het gebied van lab expertise. Bij PSS staan collegialiteit, samenwerken, klantgerichtheid en kwalitatief goed werk leveren, voorop.FunctieomschrijvingVoor onze locatie in Oss zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat in de positie van Associate Scientist - Lab Documentation Support. Deze Associate Scientist - Lab Documentation Support zal de verschillende afdelingen ondersteunen met het co--rdineren en het uitvoeren van de SDLC (apparatuur life-cycle management), met daarnaast het schijven van de change management reports. Je zult daarnaast veel bezig zijn met het onder GMP brengen (of afhalen) van apparatuur in het laboratorium.Dit betreft een fulltime positie.
  • HBO opleiding met een lab achtergrond of MBO met relevante werkervaring
  • Affiniteit met lab apparatuur en het schrijven van rapportage, documentatie en procedures
  • Oog voor detail
  • Evaring in een GMP-omgeving is een sterke pr--
  • Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Bewezen pro-actieve, service-gerichte en communicatieve houding
  • Thuiswerken is een optie in overleg. Het aanwezig zijn on-site is de standaard.Daarnaast vind jij het leuk om jouw kennis en expertise te gebruiken om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen op analyseniveau, maar ook daarbuiten. Je signaleert daarnaast verbeteringen (ook buiten het analysewerk) en kan deze vertalen in een oplossing. Je bent communicatief sterk en je durft feedback zowel te geven als te ontvangen. Je bent flexibel, klantgericht en een echte teamplayer.
   #J-18808-Ljbffr

Keywords: Eurofins Scientific, Port Arthur , Associate Scientist - Lab documentation support, Healthcare , Nederland, Texas

Click here to apply!

Didn't find what you're looking for? Search again!

I'm looking for
in category
within


Log In or Create An Account

Get the latest Texas jobs by following @recnetTX on Twitter!

Port Arthur RSS job feeds